Pressbild

Detta är ett inlägg för bloggens Patreons.  
Det första dygnet är inlägget öppet för alla innan det blir exklusivt för Patreon-medlemmar.
Bli gärna Patreon för att göra det möjligt för bloggen att fortsätta skriva om ny musik. Det gynnar inte bara bloggen utan även alla artister som genom bloggen har en plattform att synas på.

Popmuzik Podcast

Klara & Jag befinner sig i en 30-årskris som de sätter ord på i form av singeln Bas, rök & dårar. Med en pulserande produktion frågar sig Klara Wörmann och Johanna Frostling om det är nu de borde klippa sig, skaffa jobb och få barn? Lika bra att köra livet i 200-knyck och ta vara på varje millimeter av ens unga år.

”Känslan är att det här livet måste levas nu, jättefort, för snart kanske allt är över. Vilket är mer en desperat än en särskilt livsbejakande känsla.”

Jo, men det är en konstig period i livet ändå. När man är tillräckligt gammal för att ta ansvar, men tillräckligt ung för att göra dumma saker. Det är också lite av temat på Klara & Jags kommande EP, där låtarna handlar om just limbolandet mellan ung och vuxen.

Själv tycker jag låten är lysande. Den pulserande produktionen och hur Klara och Johanna verkligen sjunger ut orden som en kulspruta. Det fångar känslan i texten perfekt tycker jag.
Sedan tyckte jag det är lite kul att det låter som de sjunger ”kommer aldrig mer gå hem med Strage” i slutet, vilket de alltså inte gör. Men det tog några lyssningar för mig att inse att det inte skulle gå hem med någon utan att verkligen inte vill gå hem. Alls.

Klara & Jag

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011