Matilde G är en sjuttonårig artist som ursprungligen kommer från Italien, men som numera bor i Singapore. Sångerskan har släppt musik sedan 2019 och inspireras av andra starka kvinnliga artister som Ariana Grande och Lady Gaga för att nämna några få.

Popmuzik Popcast

Efter succén med förra singeln Digging for diamonds som vi skrev om här i bloggen är det dags för Matilde G att ta sig an 2023 med hiten Hypocrite. Med en läckert medryckande arrangemang, osar Hypocrite av attityd och med sin starka melodi är det ännu en given hit för denna starkt lysande stjärna.

Låten i sig är skriven av sångerskan tillsammans med Isak Alvendal, Karl-Oskar Gummesson och Josefin Glenmark. Vi svenskar visar var popskåpet ska stå än en gång med andra ord.

Om singeln berättar Matilde G för bloggen:

”Den här låten handlar om en kille som var otrogen mot mig. Detta är tyvärr ett aktuellt ämne för dem som lever i tonårsförhållanden. Är jag offer för en hycklande kille? Bedragaren är ett offer för sig själv och sina lögner. Bättre att luta sig tillbaka och gå vidare med styrka och medvetenhet om ditt eget värde, som aldrig bestäms av de andra.
Jag skrev Hypocrite för att skicka ett starkt budskap till de som blivit lurade: skäms inte för att sann förlorare är bedragaren! Jag gick igenom smärtsamma upplevelser som präglade mig men som också gjorde mig starkare och mer beslutsam att inte låta någon manipulera mig och skada mig.”

Följ Matilde G på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.