Efter de två singlarna Night train och Somebody stole the sun är det nu dags för HENRIKES att släppa EP:n Out Of The Blue. Här får vi låtarna samlade tillsammans med titelsåret. Låtarna i sig berör tre olika teman; separation, depression och attraktion, med den gemensamma nämnaren att upplevelsen av dessa kan kännas som en blixt från klar himmel.

Svensk Pop

Den avslutande singeln Out of the blue handlar om att falla pladask för någon. Du vet när du inte kan sluta tänka på den där personen och du liksom har fjärilar i magen. Du kan inte annat än ge efter för känslan, vare sig det är lämpligt eller inte. Likt en kontrast till förra singeln Somebody stole the sun, är det stunden när ljuset verkligen återvänder.

Produktionen är härligt medryckande och upplyftande. Med feta trummor som andas 80-tal är det liksom som känslan av attraktionen löper igenom hela kroppen. Det är verkligen den lyckliga vändpunkten i den annars så vemodiga EP:n.

Out of the blue är skriven av Josefin Henriques tillsammans med låtskrivare och producent Märta Grauers och Robert Primrose.

HENRIKES

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.