Den brittiska duon Punctual samarbetar med amerikanska World’s First Cinema för att ge oss alla en hit för sommaren i form av singeln Castles.

Popmuzik Popcast

Låten bjuder oss på upplyftande danspop, vars härliga kör gör den perfekt på det somriga dansgolvet skulle jag säga. Det är liksom den där typen av klubblåten vi alla behöver med ett budskap om att uppleva allt i livet och bara ta in allt. Att ge sig ut på ett äventyr och helt enkelt stå över alla negativa saker i livet.

Om arbetet med låten berättar Punctual:

”Vi hade velat sampla Dream Academy i flera år. När vi insåg hur perfekt den passade in på WFC:s sång visste vi att det var en vinnare! Castles har varit en riktig resa för oss, eftersom vi började arbeta på den här låten för ett par år sedan nu. Som ni kan föreställa er vi är superglada över att äntligen ha fått släppt den till världen!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.