Den brittiska duon Punctual samarbetar med amerikanska World’s First Cinema för att ge oss alla en hit för sommaren i form av singeln Castles.

Följ på Apple Music

Låten bjuder oss på upplyftande danspop, vars härliga kör gör den perfekt på det somriga dansgolvet skulle jag säga. Det är liksom den där typen av klubblåten vi alla behöver med ett budskap om att uppleva allt i livet och bara ta in allt. Att ge sig ut på ett äventyr och helt enkelt stå över alla negativa saker i livet.

Om arbetet med låten berättar Punctual:

”Vi hade velat sampla Dream Academy i flera år. När vi insåg hur perfekt den passade in på WFC:s sång visste vi att det var en vinnare! Castles har varit en riktig resa för oss, eftersom vi började arbeta på den här låten för ett par år sedan nu. Som ni kan föreställa er vi är superglada över att äntligen ha fått släppt den till världen!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011