Den amerikanska synthpopartisten Brian Hazard, eller Color Theory som han kallar sitt musikprojekt, är tillbaka med en ny singel.
The Serious One handlar om en man som är kär i en kvinna som helt enkelt inte tar relationen på allvar, vilket då i detta fall gör mannen andre till just den mer allvarlige. Något som Brian berättar är taget från personliga erfarenheter. Det blir med andra en en låt om den mörka baksidan av kärlek och relationer.

Popmuzik Podcast

Som vanligt när det kommer till Color Theory bjuds vi på riktigt sköna synthmelodier och en mix av vemod. Något som jag personligen alltid uppskattat med artisten. Men synthpop blir ju alltid bäst när det är lite vemod över det.

För den som gillar Francesca E Luigi (och vem gör inte det?) så finns även en härligt 80-talsdoftande remix på If you want me to som extraspår på singeln. Lätt värt att kolla in säger jag.
Du hör The Serious One här nedan.

Color Theory

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011