Den amerikanska synthpopartisten Brian Hazard, eller Color Theory som han kallar sitt musikprojekt, är tillbaka med en ny singel.
The Serious One handlar om en man som är kär i en kvinna som helt enkelt inte tar relationen på allvar, vilket då i detta fall gör mannen andre till just den mer allvarlige. Något som Brian berättar är taget från personliga erfarenheter. Det blir med andra en en låt om den mörka baksidan av kärlek och relationer.

Apple Music Svensk Pop

Som vanligt när det kommer till Color Theory bjuds vi på riktigt sköna synthmelodier och en mix av vemod. Något som jag personligen alltid uppskattat med artisten. Men synthpop blir ju alltid bäst när det är lite vemod över det.

För den som gillar Francesca E Luigi (och vem gör inte det?) så finns även en härligt 80-talsdoftande remix på If you want me to som extraspår på singeln. Lätt värt att kolla in säger jag.
Du hör The Serious One här nedan.

Color Theory

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.