Suggestivt, filmiskt och mörkt. Sarah von Reis är tillbaka med den trollbindande singeln Only lovers left alive. Låten är tagen från artistens kommande EP Melancholia High Season som släpps i slutet av mars. 

Popmuzik Popcast

Det aktuella släppet hämtar inspiration ifrån vampyrernas värld men är samtidigt en snygg peak till hur dagens samhälle bygger på tvåsamhet.

”Låten handlar om att stå utanför den delen av samhället som är uppbyggt på tvåsamhet och att avundsjukt titta in men samtidigt äcklas av hur blind, galen och ofta orimlig kärlek gör den drabbade. Den är inspirerad av vampyrfilmen med samma namn från 2013. Den handlar om två älskande vampyrer vars kärlek överlevt under århundranden samtidigt som den moderna världen kollapsar runt om dom. Det är en typ av anti-kärlekslåt som jag skrev under en period då jag var singel och hatade alla par runt om kring mig. Den bottnar såklart i avundsjuka och det var så skönt att få kanalisera det mörkret i en låt.”

Sarah von Reis

Helheten är svulstig och maffig. Tankarna förs till dimmiga mystiska landskap eller ett pulserande rökfyllt dansgolv. Sarahs musik har kraften att måla upp alternativa universum och för med mig som lyssnare på en oförglömlig resa. Något hon ska ha stor eloge för!

Låten är producerad tillsammans med Joakim Buddee och skriven med artisten och Ingrid Witt. Det är med spänning vi inväntar artistens kommande EP.

Sarah von Reis

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.