Avskalat piano leder oss igenom den rörande balladen One of a kind från Tail. Med sin souliga stämma och unika inlevelse hör vi henne sjunga om den största kärleken i hennes liv. Med stor vädjan ber Tail om att personen i fråga ska få bli hennes eftersom det bara finns en som den på hela planeten.

Svensk Pop

Med en fascination för Leonard Cohen önskar hon beröra lika djupt som honom med sina texter. 

”Jag äger fortfarande varenda LP av honom, varenda bok av honom. Hans ord är alltid så djupa. Han har mycket att göra med hur seriös jag är i mitt eget uttryck.”

Tali

I min värld känns det som en klockrent val av sångerskan att håla låten helt akustisk för att fånga den där essensen av kärlek som One of a kind bär på.

Tail

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.