Gustaf Hull är en av eldsjälarna bakom sidan synth.nu som sedan 2004 skrivit om synthmusik i Sverige. Nu är det dags för Gustaf att själv ställa sig i rampljuset med sitt musikprojekt Sad Devotion, som han dammat av efter lång tid i djup dvala. I Sad Devotion 2.0 samarbetar Gustaf med ingen mindre än Tobias Isaksson som för många är mer känd som artisten Azure Blue.

Nordiska Favoriter

”Sad Devotion handlar om ångesten som möter dig i vardagen. Att behöva avliva sin hund. Att finna ro i ett långt äktenskap, eller att drabbas av en plötslig känsla av utanförskap i mataffären. När det gäller musiken ger jag allt för att hitta en nerv och frammana filmiska bilder.”

Gustaf Hull

Först ut med Sad Devotion anno 2023 är singeln Where are you. En skönt pulserande synthpopdänga som verkligen fick detta synthpophjärta att slå en extra volt av lycka. Det är lekfullt, skönt luftigt och med en melodi som träffade helt rätt för mig. Med andra ord: pop, vemod och starka melodier. Precis som bra synthpop alltid ska vara.

Du hör Where are you här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011