Efter att ha släppt två demolåtar i form av The woman in me och Medication under året är det nu dags för den 22-åriga artisten Lucy McWilliams från Dublin att ge oss singeln Break my own heart.

Apple Music Svensk Pop

Med en vacker och uttrycksfull röst levererar artisten en fängslande alt-poplåt med drömliknande arrangemang. Texten i sig handlar om ens osäkerhet i ett förhållande, något som artisten berättar mer om här:

Break my own heart handlar om självsabotage inom ett förhållande; att vara rädd för att vara nära någon så att du avsiktligt trycker bort dem innan de kan orsaka hjärtesorg för dig. Det är den där rädslan för att bli avvisad och att förbereda dig på skadan innan de kan skada dig.”

Singeln är skriven av sångerskan tillsammans med Joshua McEwen, Hannah Yadi, Charlie Hugall och Tom Stafford. Det är de två senaste namnen som även producerat låten.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.