Efter att ha släppt två demolåtar i form av The woman in me och Medication under året är det nu dags för den 22-åriga artisten Lucy McWilliams från Dublin att ge oss singeln Break my own heart.

Popmuzik Lover

Med en vacker och uttrycksfull röst levererar artisten en fängslande alt-poplåt med drömliknande arrangemang. Texten i sig handlar om ens osäkerhet i ett förhållande, något som artisten berättar mer om här:

Break my own heart handlar om självsabotage inom ett förhållande; att vara rädd för att vara nära någon så att du avsiktligt trycker bort dem innan de kan orsaka hjärtesorg för dig. Det är den där rädslan för att bli avvisad och att förbereda dig på skadan innan de kan skada dig.”

Singeln är skriven av sångerskan tillsammans med Joshua McEwen, Hannah Yadi, Charlie Hugall och Tom Stafford. Det är de två senaste namnen som även producerat låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.