Tagen från den nysläppta EP:n Golden Age är fokussingeln What a convincing illusion. Sannerligen en övertalande poplåt. Ömsint, mjukt och stämningsfullt sjunger Rosie Darling om hur vi kan ta lärdom av tidigare förhållanden och försöka undvika att göra samma misstag igen. Helheten känns genuin och sångerskans röst svävar vackert ovanpå den atmosfäriska produktionen. 

Nordiska Favoriter

What a convincing illusion är en låt som ser tillbaka på ett misslyckat förhållande och ser allt med klarhet nu när det är över. Det kan vara svårt att ta av sig de rosa glasögonen och undersöka sanningen i ett förhållande medan det fortfarande pågår, men när du ser tillbaka ser du allt som det verkligen var, speciellt om det inte är i ett positivt ljus.”

Rosie Darling

Med en utstrålning som är något mer tystlåten, men inte för den sakens skull mindre självsäker omfamnar Rosie Darling hela sitt konstnärskap på nya EP:n. Så här säger artisten om projektet.

”Den här EP:n betyder så mycket för mig eftersom det är en samling låtar som jag har arbetat med under en global pandemi. Hjärtesorg var nödvändigt under en sådan tid av osäkerhet. Genom att skapa detta projekt kunde jag hitta återblickar av min ungdom och ”Golden Age” i kaoset av allt annat som ständigt förändrades runt mig.”

Rosie Darling
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011