Tagen från den nysläppta EP:n Golden Age är fokussingeln What a convincing illusion. Sannerligen en övertalande poplåt. Ömsint, mjukt och stämningsfullt sjunger Rosie Darling om hur vi kan ta lärdom av tidigare förhållanden och försöka undvika att göra samma misstag igen. Helheten känns genuin och sångerskans röst svävar vackert ovanpå den atmosfäriska produktionen. 

Apple Music

What a convincing illusion är en låt som ser tillbaka på ett misslyckat förhållande och ser allt med klarhet nu när det är över. Det kan vara svårt att ta av sig de rosa glasögonen och undersöka sanningen i ett förhållande medan det fortfarande pågår, men när du ser tillbaka ser du allt som det verkligen var, speciellt om det inte är i ett positivt ljus.”

Rosie Darling

Med en utstrålning som är något mer tystlåten, men inte för den sakens skull mindre självsäker omfamnar Rosie Darling hela sitt konstnärskap på nya EP:n. Så här säger artisten om projektet.

”Den här EP:n betyder så mycket för mig eftersom det är en samling låtar som jag har arbetat med under en global pandemi. Hjärtesorg var nödvändigt under en sådan tid av osäkerhet. Genom att skapa detta projekt kunde jag hitta återblickar av min ungdom och ”Golden Age” i kaoset av allt annat som ständigt förändrades runt mig.”

Rosie Darling
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.