Jag vill verkligen vara med dig alltid. Ja, ta nu inget för bokstavligt för det är inte jag som sänder det budskapet utan Brooke Annibale. Med en mystisk aura väser artisten fram fraserna i singeln Be around. Helheten blir pop men även stora mängder indiemusik. Melodin är enkel och den tydliga hook fastnar omedelbart. Tematiken är även den inte speciellt komplicerad, något jag uppskattar. Sångaren talar rakt ut om att vilja vara i någon annans sällskap så mycket och ofta som möjligt.

Svensk Pop Apple Music

”På ytan är det här en enkel låt om att falla för någon och bara vilja vara runt dem. Men den handlar också om att ha självförtroendet att säga det. Jag har känt mig mycket mer säker på mig själv, och hur den här låten blev är en återspegling av det.”

Brooke Annibale

Bakom vackra melodislingor och svävande sång gömmer sig alltså ett djupare budskap om att våga lita på sin egen förmåga. Ett snyggt drag av artisten att väva in dubbla budskap i en och samma låt. Stor eloge.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011