Jag vill verkligen vara med dig alltid. Ja, ta nu inget för bokstavligt för det är inte jag som sänder det budskapet utan Brooke Annibale. Med en mystisk aura väser artisten fram fraserna i singeln Be around. Helheten blir pop men även stora mängder indiemusik. Melodin är enkel och den tydliga hook fastnar omedelbart. Tematiken är även den inte speciellt komplicerad, något jag uppskattar. Sångaren talar rakt ut om att vilja vara i någon annans sällskap så mycket och ofta som möjligt.

Favoriter Apple Music

”På ytan är det här en enkel låt om att falla för någon och bara vilja vara runt dem. Men den handlar också om att ha självförtroendet att säga det. Jag har känt mig mycket mer säker på mig själv, och hur den här låten blev är en återspegling av det.”

Brooke Annibale

Bakom vackra melodislingor och svävande sång gömmer sig alltså ett djupare budskap om att våga lita på sin egen förmåga. Ett snyggt drag av artisten att väva in dubbla budskap i en och samma låt. Stor eloge.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.