Förlora er i en drömsk musikalisk värld där Whylemins röst agerar ledstjärnan genom en melankolisk berättelse om hjärtesorg. Singeln Overgrown utgör den tredje delen ur en tidslinje av händelser och representerar den djupa känslan av övergivenhet och uppgivenhet. Här talar sångerskan om hur ett krossade hjärtat successivt blir del av en individs personlighet.

Dolby Atmos

“Låten berättar om hur motgångar kan få en att förändras som person, till någon man inte känner igen, inte tycker om. Den handlar om när rädslorna tagit över och fått en att sluta kunna se ljuset, som att befinna sig i en bortglömd trädgård som helt har växt igen”  

Whylemin

Soundet andas finstämd folk och byggs av organiska instrument som alla ackompanjerar den rörande känsla som artisten levererar genom sina ömsinta vokaler. Overgrown har undertiteln pt3: the evolution vilket tragiskt nog symboliserar att vara dömd till evig hjärtesorg.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.