Ceci Noir från Ludvika i Dalarna ger oss melodisk rock med singeln Away. Med låten släpper Ceci, eller Cecilia Norberg som hon egentligen heter, första smakprovet från kommande albumet Voltage Valleys.

Covered PSB

Away hämtar inspiration från det tidiga 90-talets grunge-våg som dominerade musikscenen då. Det är också i den tidsperioden som Cecilia själv föddes.
Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag ville skapa något som hyllar grunge-eran samtidigt som det tilltalar dagens publik och jag är glad över hur låten har mottagits så här långt”.

Ceci Noir

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011