The Rehats är en grupp från staden Freiburg i södra Tyskland. De släppte bland annat albumet Nothing but the truth 2020 och här är det aktuella med singeln Run now.

Popmuzik Lover

Den nya singeln ger oss en radiovänlig poplåt med behagligt arrangemang och melodi. Du vet, mjuka gitarrer och slagverk som ger en atmosfär av folk-pop, tillsammans med fina sångharmonier.
Run now handlar om att inse att det är omöjligt att hitta tillfredsställelse på utsidan och att man måste lita på och följa sin egen inre röst för att i slutändan uppleva uppfyllelse i form av självförverkligande. Fint budskap och något man definitivt borde stanna upp för att upptäcka.

Du hör Run now här nedan.

Följ The Rehats på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.