The Rehats är en grupp från staden Freiburg i södra Tyskland. De släppte bland annat albumet Nothing but the truth 2020 och här är det aktuella med singeln Run now.

Nordiska Favoriter

Den nya singeln ger oss en radiovänlig poplåt med behagligt arrangemang och melodi. Du vet, mjuka gitarrer och slagverk som ger en atmosfär av folk-pop, tillsammans med fina sångharmonier.
Run now handlar om att inse att det är omöjligt att hitta tillfredsställelse på utsidan och att man måste lita på och följa sin egen inre röst för att i slutändan uppleva uppfyllelse i form av självförverkligande. Fint budskap och något man definitivt borde stanna upp för att upptäcka.

Du hör Run now här nedan.

Följ The Rehats på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011