The Rehats är en grupp från staden Freiburg i södra Tyskland. De släppte bland annat albumet Nothing but the truth 2020 och här är det aktuella med singeln Run now.

Apple Music Svensk Pop

Den nya singeln ger oss en radiovänlig poplåt med behagligt arrangemang och melodi. Du vet, mjuka gitarrer och slagverk som ger en atmosfär av folk-pop, tillsammans med fina sångharmonier.
Run now handlar om att inse att det är omöjligt att hitta tillfredsställelse på utsidan och att man måste lita på och följa sin egen inre röst för att i slutändan uppleva uppfyllelse i form av självförverkligande. Fint budskap och något man definitivt borde stanna upp för att upptäcka.

Du hör Run now här nedan.

Följ The Rehats på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.