Moby fortsätter sina samarbeten på musikbolaget Always centered at night. Denna gång är det tillsammans med den nederländska sångerskan Gaidaa som får skänka sin röst till den vackra singeln Transit.

Popmuzik Popcast

Produktionen är mjuk och filmiskt drömliknande. Om du älskade Mobys produktioner från mitten och slutet av 90-talet kommer definitivt att känna igen dig. Nu är dock sången i fokus och Gaidaa mjuka röst skapar verkligen magi för oss. Om låten och innebröden berättar sångerskan för bloggen:

Transit behandlar en resa av konstant självreflektion och aktualisering. Den handlar om att frigöra, lära om och ifrågasätta sig själv på den ständiga vägen mot läkning.”

Om samarbetet berättar Moby.

“En av de mest spännande delarna av mitt kreativa liv är att skicka ett instrumentalstycke 5000 mil tvärs över jorden till en fantastisk sångerska och författare som Gaidaa och se vilken magi hon skapar. Med Transit har hon skapat något riktigt enastående.”

För den som vill dansa, så släpps Transit tillsammans med två remixar. En mer energifylld och en mer rytmisk och beat-drivande.

Följ Always centered at night på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.