Moby fortsätter sina samarbeten på musikbolaget Always centered at night. Denna gång är det tillsammans med den nederländska sångerskan Gaidaa som får skänka sin röst till den vackra singeln Transit.

Dolby Atmos

Produktionen är mjuk och filmiskt drömliknande. Om du älskade Mobys produktioner från mitten och slutet av 90-talet kommer definitivt att känna igen dig. Nu är dock sången i fokus och Gaidaa mjuka röst skapar verkligen magi för oss. Om låten och innebröden berättar sångerskan för bloggen:

Transit behandlar en resa av konstant självreflektion och aktualisering. Den handlar om att frigöra, lära om och ifrågasätta sig själv på den ständiga vägen mot läkning.”

Om samarbetet berättar Moby.

“En av de mest spännande delarna av mitt kreativa liv är att skicka ett instrumentalstycke 5000 mil tvärs över jorden till en fantastisk sångerska och författare som Gaidaa och se vilken magi hon skapar. Med Transit har hon skapat något riktigt enastående.”

För den som vill dansa, så släpps Transit tillsammans med två remixar. En mer energifylld och en mer rytmisk och beat-drivande.

Följ Always centered at night på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.