Nu när vi går in i Halloween-månaden är det fler och fler låtar som spelar på det temat. Som här när AILSHA släpper singeln R.I.P. (Dead 2 Me). En uppdaterad version av singeln Ghosted från 2020 som här blivit lite skev och härligt lekfull för att passa din This is Halloween-spellista, men också versionen som passar bättre med den artist AILSHA är idag, två år senare. En mix av pop och punk med behaglig svärta över sig.

Skicka in din musik

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Det finns inget som är riktigt jämförbart med känslan av att vara ghostad, och det händer hela tiden. Låten är en satirisk version av att bli ghostad, med en spöklik twist. Texterna förlöjligar de fega handlingar av att ghosta någon i ett magiskt hån som jag hoppas ger lite humor för de som kan relatera. När låten släpptes i sin tidigare form som Ghosted 2020 hade den kastats ut i universum innan dess fulla potential utforskades produktionsmässigt. Sång och ljud som har spelats in under de senaste två åren har R.I.P. (Dead 2 Me) levererat ett punkigare ljud som är mer i linje med den jag är nu och jag är glad att dela det med världen.”

I videon får vi följa AILSHA som sätter en förbannelse på en person som ghostat henne. Det blir lika lekfullt som låten och passar perfekt denna Halloween-helg.
Musikvideon är regisserad av Lauren O’ Brien och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011