Andra plattan sägs vara den mest avgörande och den 27/1 är det dags för Ava Max att ge oss hela hennes uppföljare Diamonds & Dancefloors. Under en stor del av det senaste året har popsångerskan frekvent gett oss låtar däribland mina favoriter Maybe You’re the Problem och Million Dollar Baby. Det senaste tillskottet One of us går helt klart i samma anda och det känns som albumets helheten kommer landa väl på dansgolven. Med en högt flygande refräng likt Kings & Queens eller So am I andas släppet återigen en självklar radiohit. Har hon rent av inspirerats av ikonerna ABBA tro?

Favoriter Apple Music

One of us har Ava samarbetat med den begåvade producenten Cirkut som även var med på hennes debutalbum Heaven & Hell från 2020. Likt många av Max låta är One of us en optimistisk poplåt med texter genomsyrade av de smärtsamma känslor som kommer med att ett förhållande går under. Men framförallt är det en rak och tydlig popdänga, det gillar vi big time!

Följ Ava Max på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.