Kianoosh och Hampus är två herrar från Göteborg. Kianoosh är producent som började skapa musik som 15-åring. Först inom hiphop och sedan mer dansorienterad musik. Hampus är sångaren som bland annat haft succé med singeln Coming home.

Popmuzik Popcast

Tidigare i år samarbetade Kianoosh och Hampus med singeln All night long, som blev en stor hit på de olika streamingplattformarna. Nu är det dags att göra om den succén med singeln Psycho, som de släpper idag.

Psycho handlar om en blind date där alla tankar flyger omkring i huvudet om hur man i början övertänker allt man gör och säger. Men efter ett tag släpper man taget om det och låter saker mest hända.

Låten i sig bjuder oss på en skön medryckande produktion som läckert byggs upp innan den pulserande refrängen kickar in tillsammans med en upplyftande känsla som gör låten till en given hit. En perfekt låt att både dansa till och att ha i ens favoritspellista.
Klicka igång och upptäck din nya favoritlåt här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.