Kianoosh och Hampus är två herrar från Göteborg. Kianoosh är producent som började skapa musik som 15-åring. Först inom hiphop och sedan mer dansorienterad musik. Hampus är sångaren som bland annat haft succé med singeln Coming home.

Favoriter Apple Music

Tidigare i år samarbetade Kianoosh och Hampus med singeln All night long, som blev en stor hit på de olika streamingplattformarna. Nu är det dags att göra om den succén med singeln Psycho, som de släpper idag.

Psycho handlar om en blind date där alla tankar flyger omkring i huvudet om hur man i början övertänker allt man gör och säger. Men efter ett tag släpper man taget om det och låter saker mest hända.

Låten i sig bjuder oss på en skön medryckande produktion som läckert byggs upp innan den pulserande refrängen kickar in tillsammans med en upplyftande känsla som gör låten till en given hit. En perfekt låt att både dansa till och att ha i ens favoritspellista.
Klicka igång och upptäck din nya favoritlåt här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011