Den amerikanska artisten India Thieriot ger oss en varm och lite vemodig poplåt i form av singeln Montage. Produktionen doftar lite 80-tal över sig och de mjuka trummorna tillsammans med melodin skapar definitivt magi för oss.

Popmuzik Podcast

Låten i sig är en reflektion på året som gått. Att samla ens minnen från de senaste 365 dagarna och liksom låta dem bli ett kollage över livet. Fin avslutning på året och början på det nya. För även om vi alltid är i rörelse, är det ibland viktigt att fundera på hur vi hamnade där vi är just i detta nu.
Kanske att Montage kan vara den låten som får dig att tänka tillbaka på ditt gångna år? Klicka igång och lyssna.

Följ India Thieriot på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.