Den amerikanska artisten India Thieriot ger oss en varm och lite vemodig poplåt i form av singeln Montage. Produktionen doftar lite 80-tal över sig och de mjuka trummorna tillsammans med melodin skapar definitivt magi för oss.

Favoriter Apple Music

Låten i sig är en reflektion på året som gått. Att samla ens minnen från de senaste 365 dagarna och liksom låta dem bli ett kollage över livet. Fin avslutning på året och början på det nya. För även om vi alltid är i rörelse, är det ibland viktigt att fundera på hur vi hamnade där vi är just i detta nu.
Kanske att Montage kan vara den låten som får dig att tänka tillbaka på ditt gångna år? Klicka igång och lyssna.

Följ India Thieriot på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011