Den amerikanska artisten India Thieriot ger oss en varm och lite vemodig poplåt i form av singeln Montage. Produktionen doftar lite 80-tal över sig och de mjuka trummorna tillsammans med melodin skapar definitivt magi för oss.

Popmuzik Popcast

Låten i sig är en reflektion på året som gått. Att samla ens minnen från de senaste 365 dagarna och liksom låta dem bli ett kollage över livet. Fin avslutning på året och början på det nya. För även om vi alltid är i rörelse, är det ibland viktigt att fundera på hur vi hamnade där vi är just i detta nu.
Kanske att Montage kan vara den låten som får dig att tänka tillbaka på ditt gångna år? Klicka igång och lyssna.

Följ India Thieriot på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.