Black Box Signal är en duo bestående av bröderna Andrew och TJ från St. Louis i USA. De debuterade i våras med singeln Hope for now och är nu aktuella för att avsluta 2022 med All I’ll ever need.

Popmuzik Lover Patreon

Nya singeln bjuder på medryckande retropop, som känns som hämtad från en klassisk romantisk komedi från 80-talet. Låten i sig var faktiskt den första bröderna skrivit tillsammans och hette från början Don’t be late, fast med en helt annan ljudbild.

Bandet berättar:

”En del av arbetet från originallåten överfördes, men allt annat var helt nytt. Vi skrev om texten för att skapa en helt ny idé om någon som tar dig ut från den lägsta/mörkaste platsen i ditt liv och sätter dig på rätt väg igen.”

En bra person att ha i ens liv med andra ord. Jag tycke ju resultatet här var riktigt skönt. Bra driv och den där medryckande retrokänslan av låten var ju som pricken över i:et skulle jag säga. Så missa inte denna hit för att runda av året med.

Följ Black Box Signal på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011