Med utgångspunkt i R&B/pop gör Natalie Carr pop som hämtar inspiration från artister som Tove Lo, Alessia Cara och Dua Lipa. Omringad av musik sedan barnsben spelar sångerskan både gitarr och piano, men det är framförallt låtskrivandet som är hennes brinnande punkt i livet.

Följ på Apple Music

Nya singeln Drive ​​säger artisten är hennes starkaste låt hitintills. Här levererar sångaren en reglerätt powerballad som visar prov på allt hon står för som artist. Det aktuella släppet talar textmässigt upp ett ohälsosamt förhållande baserat på makt och beroendeställning.

”’Drive är en hård, känsloladdad, edgy poppowerballad. Låten beskriver det tumultartade slutet av ett push-and-pull-förhållande. Den drömska pianoproduktionen bygger till en förvrängd, gitarrdriven brygga med invecklad sångproduktion genomgående. Jag skrev ”Drive” om ett giftigt förhållande jag var i, den klassiska ”kan inte leva med dig, kan inte leva utan dig”-berättelsen. Jag skrev om att undvika mina känslor när det gäller uppbrottet på grund av hur förvirrande och krångligt det var vid den tiden. Ibland när vi bearbetar svåra och komplexa känslor känns det som att det är lättare att stoppa dem under en matta eftersom vi helt enkelt inte vet var vi ska börja.”

Natalie Carr

Min favoritdel av Drive är sista refrängen när skrålande elgitarrer skapar en förlösande känsla och gör att jag tappar perspektiv om tid och rum.

Följ Natalie Carr på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.