God fortsättning på er.
Årets kortaste lista med popfavoriter är här. Några pophits från veckan som gått har det i alla fall blivit för att hjälpa er skapa den bästa spellistan. Mycket nöje.

POPMUZIK LOVER 2

Joakim Berg & Maria Jane Smith – Sommaren

Joakim Berg samarbetar med Maria Jane Smith och sjunger om de kalla vindar som sveper över landet. Då är det inte bara de metrologiska vindarna, utan även de kalla åsikter som många har. Något som får dem och oss att längta efter Sommaren. Snygg hint till de nazistkramarna vi har i regeringen just nu.

Division 7 + Julia Frej – IHDRD

Division 7 dammar singeln Inte hur du rör dig från 2017 och gör den till en duett tillsammans med Julia Frej. Vemodig popmagi och en magisk kombination av de två rösterna. Dansa bort sorgen till IHDRD.

Ava Max – Dancing’s done

Ava Max fortsätter att imponera. Nya singeln Dancing’s done är inget undantag och singeln tar oss ett steg närmare sångerskans kommande album Diamonds & Dancefloors. Med en doft av stor dramatik och 80-tal levererar sångerskan en grym hit för våra spellistor och topplistor. Det känns som Ava både avslutar 2022 och börjar 2023 på bästa sätt.

Isabella Kensington – What we had

Ån vad man älskar de där slowmotion-aktiga poplåtarna. De ger en sådan härlig filmisk känsla och nya singeln What we had tillsammans med EP:n The Story Begins med nya stjärnskottet Isabella Kensington lovar gott för artisten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011