HINYL är en duo från Washington DC som består av Darien Gautier och Steven Homme. Med inspiration från 80-talet och synthpop har de senaste året släppt en knippe singlar där Motion är den senaste i raden.

Favoriter Apple Music

Motion sjunger duon om tillfälliga romanser, sex och lust, men också önskan om något mer… Det är sensuellt och lite sexigt samtidigt som produktionen varm och medryckande. Jag gillade känslan i låten. Det känns som en låt som funkar bra som förspel för att bygga upp stämning och spänningen. Men också en låt som skulle göra sig minst lika bra på dansgolvet. Läckert.

Följ HINYL på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.