HINYL är en duo från Washington DC som består av Darien Gautier och Steven Homme. Med inspiration från 80-talet och synthpop har de senaste året släppt en knippe singlar där Motion är den senaste i raden.

Skicka in din musik

Motion sjunger duon om tillfälliga romanser, sex och lust, men också önskan om något mer… Det är sensuellt och lite sexigt samtidigt som produktionen varm och medryckande. Jag gillade känslan i låten. Det känns som en låt som funkar bra som förspel för att bygga upp stämning och spänningen. Men också en låt som skulle göra sig minst lika bra på dansgolvet. Läckert.

Följ HINYL på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011