HINYL är en duo från Washington DC som består av Darien Gautier och Steven Homme. Med inspiration från 80-talet och synthpop har de senaste året släppt en knippe singlar där Motion är den senaste i raden.

Svensk Pop

Motion sjunger duon om tillfälliga romanser, sex och lust, men också önskan om något mer… Det är sensuellt och lite sexigt samtidigt som produktionen varm och medryckande. Jag gillade känslan i låten. Det känns som en låt som funkar bra som förspel för att bygga upp stämning och spänningen. Men också en låt som skulle göra sig minst lika bra på dansgolvet. Läckert.

Följ HINYL på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.