Äntligen söndag och med det får du en knippe popfavoriter som vi tycker du ska lyssna på en extra gång eller lägga in i din spellista. För där hör de hemma.
Som vanligt kan du lyssna på låtarna här i bloggen och sedan är det bara att klicka in på den streamingtjänst du har och fortsätta lyssna där. Smidigt.

POPMUZIK LOVER 2

Cub Sport – Keep me safe

Drömliknande och vackert blir det när Cub Sport från Australien sjunger om skammen och tvivlet på sig själv innan man kommer ut. Den luftiga känslan och vemodet i sången fick mig att bli helt kär i denna låt. Så snyggt!

Rymdpojken – Sover du själv?

Han är tillbaka en av Sveriges mest lovande poptalanger. Med sin ömsinta stämma och atmosfäriska produktioner trollbinder han mig med den vackra Sover du själv?

Bel Epoq – I will dance with you

Pulserande elektropop med svärta i versen och en glittrande ABBA-doftande refräng. Verkligen magi detta skulle jag säga och imponerande debut av denna tyska popgrupp.

Primo the Alien – Beginning of us

Mer pulserande elektropop. Det finns ju inget bättre. Underbar driv och stark melodi som färgats av 80-talets pastellfärgade känsla bjuds det på när Primo the Alien ger oss singeln Beginning of us. Lysande retropop som kommer göra din spellista lite roligare.

Peg Parnevik – Misslyckad & hatad

ÄNTLIGEN! Peg Parnevik släpper musik på svenska under sitt eget artistprojekt. Som jag har väntat på den här dagen och Misslyckad & hatad lever upp till alla förväntningar. Med omedelbar refräng och gitarr-tung produktion luktar det hit lång väg.

Lukas Graham – This is me letting you go

Danmarks mest souliga stämma är här för att förgylla vår tillvaro med ännu en platta. 4 (The Pink Album) är en snygg crossover mellan pop, blues och soul. Helt i min smak! Fokussingeln This is me letting you go lämnar mig hungrande efter mer.

Maeki – Placebo

Lekfullt och rytmiskt blir det på låten Placebo från albumet Duktig-Flicka-Syndrom. Underbar pop på svenska för oss som älskar akter som Maggio och Linnros. Lägg till en smart text och stark melodi och du kommer liksom jag att älska denna albumdebutant.

Alma – Hey mom hey dad

Snart är det dags för album och Alma går från klarhet till klarhet. Nästa singel att släppas från plattan heter Hey mom hey dad och är en djupt personlig låt för kreatören. Inspirationen nadas singer-songwriter och bitvis 70-tal. ME LIKE!

The Scarlet Opera – Big City Thing

Det är väldigt mycket Take your mama med Scissor Sisters över detta. Men det är också en härlig frisk fläkt av gay-pop som jag saknat sedan just Scissor Sisters. Jag känner jag vill ha mer The Scarlet Opera i mitt liv.

Halon + Jahju16 + Lorentz – Music to get rich to

Krispigt, fartfyllt och farligt. Det är tankarna som flyger i huvudet när jag hör Music to get rich to. Det aktuella släppet bådar gott inför artistens kommande platta och jag sitter på helspänn inför vad som komma ska.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011