Isabella Kensington släppte nyligen EP:n The Story Begins. En EP som består av fem låtar allt som allt och där What we had är senaste singeln. Här bjuder sångerskan oss på en vemodig och stark popballad. Producerad till en filmisk poplåt med snyggt arrangemang och stark refräng. Helt klart min typ av låt skulle jag säga.

Dolby Atmos

Den London- / New York City-baserade artisten debuterade i så sent som i Oktober och fick bland annat en stor hit med hennes cover av Paramores låt Still into you. Med EP:n samlar hon ihop året och ger oss som sagt en imponerande avslutande singel i form av What we had.

Följ Isabella Kensington på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.