Moav är artistnamnet för den 19-årige singer-songwritern Charlie Potts från Australien. Han började producera musik 2017 och har både släppt musik under eget namn samt som sångare på olika samarbeten. Under fjolåret släppte artisten albumet Ordinary Kids.

Svensk Pop Apple Music

Nu är Moav aktuell med den avskalade och rytmiska singeln Takes time, som är inspelad som duett tillsammans med Rachel Morgan Perry, som även varit med och skrivit låten.
Med ett sound som känns som en hit, levererar artisterna en emotionell och ögonblick poplåt som borde tilltala en bred publik.

Om singeln skriver Moav på sin Instagram:

”Det här var första gången jag verkligen försöker pressa mina sångförmågor och jag är så stolt över slutprodukten här. Den här låten var så rolig att skriva och göra och jag kunde inte vara lyckligare med att ha Rachel Morgan Perry på den, som absolut lyckades med den här visionen.”

Med Takes time släpper Moav också första smakprovet från sin kommande EP, som släpps inför sommaren.

Följ Moav på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011