Moav är artistnamnet för den 19-årige singer-songwritern Charlie Potts från Australien. Han började producera musik 2017 och har både släppt musik under eget namn samt som sångare på olika samarbeten. Under fjolåret släppte artisten albumet Ordinary Kids.

Nordiska Favoriter

Nu är Moav aktuell med den avskalade och rytmiska singeln Takes time, som är inspelad som duett tillsammans med Rachel Morgan Perry, som även varit med och skrivit låten.
Med ett sound som känns som en hit, levererar artisterna en emotionell och ögonblick poplåt som borde tilltala en bred publik.

Om singeln skriver Moav på sin Instagram:

”Det här var första gången jag verkligen försöker pressa mina sångförmågor och jag är så stolt över slutprodukten här. Den här låten var så rolig att skriva och göra och jag kunde inte vara lyckligare med att ha Rachel Morgan Perry på den, som absolut lyckades med den här visionen.”

Med Takes time släpper Moav också första smakprovet från sin kommande EP, som släpps inför sommaren.

Följ Moav på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.