Det blir färre och färre släpp ju närmare julen man kommer. Men det hindrar ju inte från att lista några guldkorn från veckan så ni kan fylla upp era spellistor med hemma. Vi ser det som samhällstjänst att förse er med bra musik.

Apple Music

Leah Kate – My bed

Leah Kate lånar snyggt från Kylies klassiker Can’t get you out of my head när hon släpper låten My bed som del av deluxe-utgåvan av albumet Alive and Unwell. Det är minst lika klistrigt som originallåten när ”hed” ändrats till ”bed”. Lysande pop och popreferens.

The Weeknd – Nothing is lost (You give me strength)

The Weeknd bjuder på extra allt tillsammans med Swedish House Mafia när han släpper låten Nothing is lost (You give me strength) från filmen Avatar: The Way of Water. Det är så stort och pampigt att till och med Hans Zimmer känns blygsam i jämförelse.

One Man Short – Stanna

Med en klar doft av Oskar Linnros släpper One Man Short den medryckande singeln Stanna. Lekfull och ögonblicklig pop om att försöka laga något som inte längre går att laga.

Magsy – Greedy

Lekfullt och funkigt blir det när Magsy inte kan få nog av en viss person som helt enkelt får honom att känna sig Greedy. Pop att dansa loss på dansgolvet till.

JUNI – Fine 

Andra singeln från svenska JUNI imponerade starkt på mig med sin mörka produktion och melankoliska tema. Ett bra avslut för året och samtidigt spännande fortsättning för artisten. 

Juice WRLD – Face 2 Face 

Rap-undret fortsätter släppa låtar från andra sidan. Likt många andra bortgångna legender verkar det som att det finns en uppsjö av verk för fans att fortsätta avnjuta. Visst är det otroligt att musik har förmågan att leva för evigt! 

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.