Det har nu gått tio år sedan Alyssa Reid släppte sin debutsingel Alone again som streamats över 50 miljoner gånger. Låten i sig är en tolkning på Hearts klassiker Alone från 1987. I Reids original var även P. Reign med, men nu när det är dags för sångerskan att återvända till låten gör hon det just ensam.

Popmuzik Lover

Produktionen avskalad och vacker. Stråkar och piano bygger upp stämningen tillsammans med slagverk. Över hela ligger Reids sång som gör låten sårbar och underbart vacker.

Sångerskan berättar:

Alone again förband oss genom kärlek, förlust och livserfarenhet på sätt som jag brukade bara drömma om att min musik skulle göra. Jag skulle vilja säga tack till de som växte upp med den här låten. Som obevekligt tryckte på den där upprepa-knappen och släppte in mig i sina hjärtan. Det är galet att alla dessa år senare har den här låten fått sitt eget liv och har gjort det möjligt för oss att fira vem vi har blivit, och minnena som fick oss hit. Tack för att du växer med mig. Jag är väldigt glad över att få dela denna speciella jubileumsversion, som jag känner verkligen representerar vad den här historien alltid har känts som för mig. Tack för det senaste decenniet. Här är 10 till.”

Följ Alyssa Reid på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.