Symfoniskt och vackert. Välkommen till Royâs magiska musikvärld när artisten bjuder in oss till singeln In my dreams. Här får vi en mix av elektroniska instrument och vackra stråkar. Det är filmisk slow-motion-pop skulle jag säga. Musik som gjord för en trailer eller kanske en kritisk scen i en film. Otroligt snyggt och fängslande. Om du tillexempel älskar M83, kommer detta garanterat vara din påse. Känslan i musiken förstärks av musikvideon som regisserats av Ori Avni.

Popmuzik Podcast

”Block efter block skapades den här låten av generositeten från andra musiker som delade med sig av sin magi på låten. Medan Tomer Z började spela in den här låtens trummor började Oren Barzilay sjunga melodin som nu är topplinen. Genast kände vi alla att något hände. Jag har turen att ha sådana vänner omkring mig.”

Royâ är en musiker och producent från Tel-Aviv som under 2022 släppt tre singlar. Med In my dreams får vi uppleva artistens första musik under 2023.

Följ Royâ på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.