Brittiska Conal Kelly sjunger ut sin ångest på nya spåret Anxiety. Singeln är plockad från artistens nysläppta EP med samma titel. Släppet är ett av två som kommer summera de senaste två årens releaser till ett enda stort ”body of work”. Den aktuella låten talar om social ångest och mer specifikt den rädsla många går runt med gällande ålderdomen. Hur vi väljer att hantera vår stress är väldigt individuellt, men Conal sjunger om att ta till alkohol för att döva sina inre röster.

Nordiska Favoriter

Med båda fötterna i den alternativa popens värld är Kelly artisten som skriver, spelar in, producerar, mixar och masterar sin egen musik. Allt skapas från sångarens sovrum och i sin egen lilla bubbla har han skapat ett sound som karakteriseras av drivande groove, mjuka vokaler, starka melodier och eteriska gitarrer. Det aktuella spåret är helt klart en eufori för öronen musikskaparens ljusa spröda stämma mot det mjuka ljudlandskapet med sin avslappnade rytm är precis vad jag vill lyssna på i vinter.

Följ Conal Kelly på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011