Med en pulserande basgång och en produktion som andas synthpop och 90-tals indie släpper Toronto-duon Evil Tongues här singeln Catch me. En låt som kom till för sångerskan Jennifer Di som en konversation med sig själv. Under åren har hon uppoffrat mycket och försakat vänner och familj för att nå dit hon är idag, men om allt faller samman finns det då någon kvar som kan fånga upp henne?

Favoriter Apple Music

Sångerskan utvecklar:

”Jag tror att det är lätt att känna att du är den enda personen som ifrågasätter vad du gör med ditt liv, eller känner att du inte har någon aning om vad du gör med ditt liv. Jag ville att lyssnarna skulle veta att de inte är ensamma, och vi går alla igenom perioder av ifrågasättande om allt vi har riskerat verkligen är värt det i det långa loppet.”

Överlag fick jag lite Dubstar-vibbar av produktionen. Det var faktiskt det som fick mig att fastna för låten från första början. Sedan är jag ju väldigt svag för den där pulserande produktionen vi får här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.