Blue Lupin är artistnamnet den brittiska singer-songwritern Joanna Wolfe går under.
Här är hon aktuell med singeln Television, som är tagen från sångerskans kommande EP som hon släpper under våren.

Apple Music

Här bjuds vi på drömliknande pop med en behaglig atmosfär som byggs upp av synthar och gitarrer. Allt producerat av Owen Lewis. Det är mysigt och vackert medan Blue Lupin sjunger om en drömrelation som är så bra att den tyvärr är omöjlig. Sångerskan berättar:

Television handlar om en idealisk, perfekt version av ett förhållande som inte fungerar i verkligheten. Det handlar om förtvivlan som kommer med denna insikt, att acceptera nederlag och hur kampen för att släppa fantasin ofta är svårare än att släppa taget om. Att arbeta med produktionen av den här låten var en väldigt organisk och kreativ upplevelse i sig, jag älskade energin som Owen tillförde den genom produktionen och Ben tillförde med sin sång.”

Luta dig tillbaka och njut av denna drömliknande poplåt.

Följ Blue Lupin på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.