Blue Lupin är artistnamnet den brittiska singer-songwritern Joanna Wolfe går under.
Här är hon aktuell med singeln Television, som är tagen från sångerskans kommande EP som hon släpper under våren.

Favoriter Apple Music

Här bjuds vi på drömliknande pop med en behaglig atmosfär som byggs upp av synthar och gitarrer. Allt producerat av Owen Lewis. Det är mysigt och vackert medan Blue Lupin sjunger om en drömrelation som är så bra att den tyvärr är omöjlig. Sångerskan berättar:

Television handlar om en idealisk, perfekt version av ett förhållande som inte fungerar i verkligheten. Det handlar om förtvivlan som kommer med denna insikt, att acceptera nederlag och hur kampen för att släppa fantasin ofta är svårare än att släppa taget om. Att arbeta med produktionen av den här låten var en väldigt organisk och kreativ upplevelse i sig, jag älskade energin som Owen tillförde den genom produktionen och Ben tillförde med sin sång.”

Luta dig tillbaka och njut av denna drömliknande poplåt.

Följ Blue Lupin på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011