Med en varm produktion som är härligt medryckande släpper Sahara Beck den hitiga singeln Mr Breezy. Låten är första smakprovet från Becks kommande album som släpps 2023 och är tagen från en scenuppsättning som heter Bite Club. Vem denne Mr Breezy är berättar sångerskan:

Nordiska Favoriter

”Han är killen som invaggar dig i en falsk känsla av tröst och sedan säger till dig att han inte är redo för något allvarligt, vilket får dig att känna att han aldrig kände dig från första början och att han är rädd för vem du faktiskt kan vara.”

Låten känns lite kaxig, samtidigt som den synthiga och mjuka produktionen får låten att kännas väldigt mycket retro med en hint av tidigt 90-tal över sig.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.