Med en varm produktion som är härligt medryckande släpper Sahara Beck den hitiga singeln Mr Breezy. Låten är första smakprovet från Becks kommande album som släpps 2023 och är tagen från en scenuppsättning som heter Bite Club. Vem denne Mr Breezy är berättar sångerskan:

Popmuzik Podcast

”Han är killen som invaggar dig i en falsk känsla av tröst och sedan säger till dig att han inte är redo för något allvarligt, vilket får dig att känna att han aldrig kände dig från första början och att han är rädd för vem du faktiskt kan vara.”

Låten känns lite kaxig, samtidigt som den synthiga och mjuka produktionen får låten att kännas väldigt mycket retro med en hint av tidigt 90-tal över sig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011