Det är bara några veckor sedan Erik Jönne debuterade med Gång på gång. Dagen i ära ställde vi några frågor till denna lovande svenska artist som ni kan ta del av här. Nu är han återigen tillbaka men den här gången heter låten Fångad. På sin andra singel är det än en gång de självupplevda berättelserna som står i fokus och artisten talar om att känna sig kvävd i en mindre stad. Med fokus på musikdrömmen sågs han många gånger som annorlunda och stack ut på ett sätt som gick emot normen där han kommer ifrån. Stor eloge att artisten nu vågar dela med sig av denna upplevelse och låter andra inspireras av hans styrka. 

Apple Music Svensk Pop

”Vill inte låtsas som om jag är ett proffs när det kommer till psykisk ohälsa och  tyngre perioder i ens liv. Det enda jag kan dela med mig av är erfarenheter av hur det känns att inte alltid känna sig på topp. Den här låten är för dig som någon gång varit i en tung period där allting känns meningslöst I situationer där du inte ens velat rulla upp dina persienner och lämna din säng.”

Erik Jönne

Med sitt tydliga R&B sound och träffsäkra texter är detta ytterligare ett bevis på att artisten är på god väg att ta musiksverige med storm. Personligen är de starkaste låtarna de som är självupplevda så den här träffar rakt i hjärtat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.