Det är bara några veckor sedan Erik Jönne debuterade med Gång på gång. Dagen i ära ställde vi några frågor till denna lovande svenska artist som ni kan ta del av här. Nu är han återigen tillbaka men den här gången heter låten Fångad. På sin andra singel är det än en gång de självupplevda berättelserna som står i fokus och artisten talar om att känna sig kvävd i en mindre stad. Med fokus på musikdrömmen sågs han många gånger som annorlunda och stack ut på ett sätt som gick emot normen där han kommer ifrån. Stor eloge att artisten nu vågar dela med sig av denna upplevelse och låter andra inspireras av hans styrka. 

Följ på Apple Music

”Vill inte låtsas som om jag är ett proffs när det kommer till psykisk ohälsa och  tyngre perioder i ens liv. Det enda jag kan dela med mig av är erfarenheter av hur det känns att inte alltid känna sig på topp. Den här låten är för dig som någon gång varit i en tung period där allting känns meningslöst I situationer där du inte ens velat rulla upp dina persienner och lämna din säng.”

Erik Jönne

Med sitt tydliga R&B sound och träffsäkra texter är detta ytterligare ett bevis på att artisten är på god väg att ta musiksverige med storm. Personligen är de starkaste låtarna de som är självupplevda så den här träffar rakt i hjärtat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011