Det var i somras som den Stockholmsbaserade artisten Thornberg debuterade med singeln Keep my head up high. En låt som både streamats flitigt på streamingtjänsterna samt fått en del radiorotation.

Dolby Atmos

Nu är det dags att följa upp succén med singeln Out of control. En skönt medryckande poplåt som mixar akustiska element med elektroniska. Att sångaren bland annat har Avicii och Ed Sheeran som förebilder kan nog anas av musiken, som verkligen andas dessa två storheter.
Out of control är skriven av sångaren tillsammans med producenten Markus Sundvall.
Om låten berättar Thornberg:

”Låten handlar om att ha en relation med en människa som visar sig vara en lögn. Man kan se igenom personens dolda sanna färger. Låten skrev vi under 2 dagar i Juni och tänkte att det skulle bli en snabb process, men först i slutet av Oktober blev den helt klar… Jag är oerhört taggad av att höra folks reaktion på låten och hoppas att den kan ge dem mycket glädje!”

Så lyssna på denna upplyftande och härligt medryckande poplåt här i bloggen. Det känns som det kan bli en ny favorit för många.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.