Med Say (Light me up) släpper jnr. sin tredje singel. Här bjuder australiensaren oss på varm och skönt medryckande pop som likt bland annat HAIM och Lauv inspiras as ljudbilden från 80-talet. En låt som definitivt känns som klippt och skuren för både hitlistorna och spellistorna skulle jag säga.

Favoriter Apple Music

Låten i sig handlar om att tala och lyfta saker innan det är försent. Artisten utvecklar:

”Vänskap och relationer är komplicerade och jag ville skriva om smärtan du kan känna när du blir sviken av en nära vän. Jag gillar att skriva dessa något förtrampade texter över glittrande, dansiga instrumentaler – kombinationen ger en riktigt intressant lyssning och får folk att vilja dyka djupare i texterna.”

Jag tyckte ju detta var riktigt bra och en given hit för spellistan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011