Med Say (Light me up) släpper jnr. sin tredje singel. Här bjuder australiensaren oss på varm och skönt medryckande pop som likt bland annat HAIM och Lauv inspiras as ljudbilden från 80-talet. En låt som definitivt känns som klippt och skuren för både hitlistorna och spellistorna skulle jag säga.

Popmuzik Podcast

Låten i sig handlar om att tala och lyfta saker innan det är försent. Artisten utvecklar:

”Vänskap och relationer är komplicerade och jag ville skriva om smärtan du kan känna när du blir sviken av en nära vän. Jag gillar att skriva dessa något förtrampade texter över glittrande, dansiga instrumentaler – kombinationen ger en riktigt intressant lyssning och får folk att vilja dyka djupare i texterna.”

Jag tyckte ju detta var riktigt bra och en given hit för spellistan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.