Känner du igen melodin?
Klart att du göra. Det är Şımarık av den turkiska artisten Tarkan som här får ligga till grund för den hitiga sommarsingeln Just a kiss (Muah) med den amerikanska sångerskan ENISA. Lysande val av låt att använda och putsa upp till dagens dansgolv och spellistor. Jag tyckte ju detta funkade otroligt bra och som sagt, det låter som en given hit redan från första versen.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar den Brooklyn-baserade sånegrskan.

”Jag växte upp med att älska musik från hela världen och den här låten av Tarkan hade en refrängmelodi som alltid spelades slumpmässigt genom mitt huvud när jag växte upp, så jag visste att en dag ville jag lägga in den i en låt men göra en helt ny version med ett annat koncept! Jag gick till studion med den låten i åtanke och skapade Just a kiss (Muah). Jag skulle älska att en ny generation skulle lyssna på min låt och känna på samma sätt som jag gjorde med Tarkan. Just a kiss (Muah) handlar om det roliga med att retas när det kommer till dejting och att veta att du har makten att säga ja eller nej! Jag ville göra en riktigt catchy, rolig, lättsam låt som folk kan dansa till, det har också inslag av nostalgi!”

Du ser videon till låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.