Ibland behöver man lite hjälp med att hitta inspiration till låtidéer. När Heather Mall kände sig lite fast bad hon en vän komma med teman att skriva om. Ett av dem var just ordet Games, vilket hon här gjort en hel låt om.

Svensk Pop

Produktionen är ljuvligt retrodoftande med stark melodi och snyggt arrangemang som verkligen får en att minnas sitt 80-tal. Texten handlar om en person som hittat större självkänsla och respekt för dig själv efter ett breakup och spelar lite på just ordleken om att spela ett spel och spelet i kärleken, vilket jag tyckte var underhållande. Att ta hem spelet och gå därifrån starkare.

”Att skriva den här låten var en alldeles speciell upplevelse för mig. Efter att ha gått igenom ett uppbrott ville jag skriva den typ av låt som jag skulle ha velat höra efter den situationen. Jag hoppas att den här låten kan vara en källa till glädje för människor och också en låt som kan boosta ens självförtroende som kan hjälpa som en påminnelse om hur fantastisk lyssnaren är.”

Heather Mall

Heather Mall kommer från USA och närmare bestämt Chicago-området. Genom åren har hon testat olika musikstilar så som pop, jazz och musikal. Hon debuterade 2020 med Lucky och har sedan dess släppt sex singlar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.