Ibland behöver man lite hjälp med att hitta inspiration till låtidéer. När Heather Mall kände sig lite fast bad hon en vän komma med teman att skriva om. Ett av dem var just ordet Games, vilket hon här gjort en hel låt om.

Nordiska Favoriter

Produktionen är ljuvligt retrodoftande med stark melodi och snyggt arrangemang som verkligen får en att minnas sitt 80-tal. Texten handlar om en person som hittat större självkänsla och respekt för dig själv efter ett breakup och spelar lite på just ordleken om att spela ett spel och spelet i kärleken, vilket jag tyckte var underhållande. Att ta hem spelet och gå därifrån starkare.

”Att skriva den här låten var en alldeles speciell upplevelse för mig. Efter att ha gått igenom ett uppbrott ville jag skriva den typ av låt som jag skulle ha velat höra efter den situationen. Jag hoppas att den här låten kan vara en källa till glädje för människor och också en låt som kan boosta ens självförtroende som kan hjälpa som en påminnelse om hur fantastisk lyssnaren är.”

Heather Mall

Heather Mall kommer från USA och närmare bestämt Chicago-området. Genom åren har hon testat olika musikstilar så som pop, jazz och musikal. Hon debuterade 2020 med Lucky och har sedan dess släppt sex singlar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.