Nyligen släppte Amerikanska gruppen Heartracer singeln Edge of my heart nu kompletteras släppet av en lysande remix signad St. Lucia.

Följ på Apple Music

Här lyfter producenten fram ännu mer rytmer och skapar en krispig elektronisk touch som passar perfekt för dansgolven. Basen är sidechainad med kicken och skapar ett pulserande beat som är oemotståndligt. Låten Edge of my heart handlar om relationer och förmågan de har att förändra oss. Vad den aktuella remixen gör är att sätta en snygg EDM-twist som faktiskt lyfter fram det positiva budskapet ännu mer och sätter gruppens kärlek till synthar i full fokus.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.