Om du gillar episk synthpop så kommer detta bli en ny favoritlåt för dig.
För när New Arcades släpper singeln Edge of Oblivion blir det storslagen och filmisk arenapop. Med en känsla av U2s klassiker Where the streets have no name i ljudbilden mixad med M83 får vi en klassisk eftertextlåt som skulle välta vilken livescen som helst. Lägg sedan till ett tidstypdikt gitarrsolo av Mac Douglas och vi är som förflyttade till 80-talet igen.

Nordiska Favoriter

Londonbaserade New Arcades består av Dean Canty och Adam Sullivan. Du har definitivt hört dem i bloggen tidigare när de bland annat släppt singlarna Moods och Carry on.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011