Söndag betyder som vanligt tio nya popfavoriter i bloggen. Här är några av Johan och Sebastians favoriter från veckan.

Popmuzik in Dolby Atmos

Sebastians Popfavoriter

Sigrid – Everybody says they’re fine 

Sista kompletterande låten till Norska Sigrids andra LP How To Let Go är en Natasha Bedingfield doftande introspektivt singel. På Everybody says they’re fine reflekterar sångerskan över om alla verkligen mår så bra som de säger? Resultatet blir liksom alltid magiskt och det är bara att kapitulera för artistens talang.

Hon – Över nu 

Man kan övervinna allt! Det är budskapet Hon sprider i singeln Över nu. Peppen är total och budskapet otroligt viktigt. Jag vill uppriktigt bara dansa när jag lyssnar till den här omedelbara hiten. I mitt tycke är det här den perfekta låten nu när höstmörkret verkligen börjar göra sig påmint. Blir inte detta en radiohit så vet jag inte vad, i mina lurar kommer den går varm i all fall. 

Paula Jivén – It’s my life 

Stjärnskottet Paula Jivén sätter sin egna prägel på den odödliga Bon Jovi hiten It’s my life. Med glittrande synthar och svävande stämma skapar sångerskan något som känns nytänkande och helt klart gör originalet rättvisa. Jag hör lite Tove Styrke i detta men det kanske bara är jag, oavsett en lysande version! 

Rymdpojken – För oss

Ömsint och otroligt rörande släpper Rymdpojken För oss. Alla har vi förlorat någon och känslan av förlust är oavsett ålder eller kön en universell känsla. Liksom alltid är artistens stämma den klarast lysande stjärnan och jag tror på varenda ord Adam sjunger. 

Now Open Smokes – No attraction 

Funkig indie! Jajjemen Now Open Smokes sätter ribban högt för sin kommande EP. Singeln No attraction är trollbindande med sin suggestiva basgång och läckra melodi. Efter några lyssningar kan jag lova er att den sätter sig på hjärnan, själv är jag hooked. 

Johans Popfavoriter

Bananarama – Running with the night (Almighty remix)

Det var så längesedan jag hörde en remix med Almighty att jag blev helt lycklig av det faktum att de remixat singeln Running through the night med Bananarama. Nej, det är ganska inte remixen som kommer gå till historien. Men jag blev mest bara glad över att läsa Almightys namn igen vid en låttitel.

Tanners – Romeo

Med en synthig och härligt pulserande elektropop-produktion blev jag helt såld på detta. Med en skön och stark melodi sätter Tanners en hög nivå när hon sjunger om kraschade förhållanden. Alltid bra att kunna dansa bort all elände.

Samuel Gajicki – All my life

Samuel Gajicki sjunger om lyckan över att ha hittat det stora kärleken på singeln All my life. Det är verkligen ur-charmigt och man blir lika lycklig som Samuel över hans funna kärlek.

Elin Louise – Powerless

Vackert och emotionellt blir det när Elin Louise sjunger om en vän som mår dåligt och hur hon känner sig maktlös att kunna hjälpa. En vacker låt om den psykiska ohälsa som är tyvärr är vanligare än man vill tro i landet.

Darin – Satisfaction

Darin spränger garderoben och släpper den George Michael-doftande singeln Satisfaction. Det är sexigt, in your face och videon lika het som en skogsbrand. Jag gillar den nya Darin som verkligen lever ut varje sekund av livet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.