Pontus Karlsson älskar Elvis.
Vem gör inte det kanske man kan fråga sig? En legend som varit stilbildande för generationer och som alltid är aktuell på ett eller annat sätt. Senast i form av Baz Luhrmanns lysande biopic Elvis som du absolut bör se och finns på HBO Max.
Men saken är den att Pontus är verkligen ett stort fan av den legendariske sångaren. Troligen större än de flesta. Med denna tolkning av Elvis klassiska singel Can’t help falling in love blir det en enda stor hyllning till idolen. Men det blir samtidigt en hyllning till Pontus själv.

Favoriter Apple Music

Pontus har en funktionsnedsättning och han vill med denna singel visa att det absolut inte hindrar honom för att göra det han älskar – att sjunga. Själv blev jag väldigt lycklig när jag hörde Pontus tolkning av Elvis. Den är otroligt charmig och jag gillar den lite drömliknande stilen på produktionen.

Bakom produktionen hittar vi Elin Louise och du hör Pontus tolkning av sin favoritartist här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.