Pontus Karlsson älskar Elvis.
Vem gör inte det kanske man kan fråga sig? En legend som varit stilbildande för generationer och som alltid är aktuell på ett eller annat sätt. Senast i form av Baz Luhrmanns lysande biopic Elvis som du absolut bör se och finns på HBO Max.
Men saken är den att Pontus är verkligen ett stort fan av den legendariske sångaren. Troligen större än de flesta. Med denna tolkning av Elvis klassiska singel Can’t help falling in love blir det en enda stor hyllning till idolen. Men det blir samtidigt en hyllning till Pontus själv.

Skicka in din musik

Pontus har en funktionsnedsättning och han vill med denna singel visa att det absolut inte hindrar honom för att göra det han älskar – att sjunga. Själv blev jag väldigt lycklig när jag hörde Pontus tolkning av Elvis. Den är otroligt charmig och jag gillar den lite drömliknande stilen på produktionen.

Bakom produktionen hittar vi Elin Louise och du hör Pontus tolkning av sin favoritartist här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011