Enter att ha släppt debutsingeln Blue sky i början av sommaren, är det nu dags för Ella Myrell att följa upp med Sweet stories. En söt liten kärlekslåt som med sin drömliknande produktion fångade mitt intresse med en gång. Det blir lite av en vaggvisekänsla över det hela, vilket jag uppskattade.

POPMUZIK SUMMER

Sweet stories i sig är en ”tänk om”-låt där sångerskan funderar på ”tänk om jag fick dig, tänk om det blev vi, tänk om du vill ha mig?” Skrivet i det där stadiet i en relation innan man fått kärleken bekräftad och allt i livet handlar om en person. Charmigt som bara den, och det ger en härlig pirrande känsla över låten.
Vad känner du när du hör Ellas nya singel? Lyssna och upplev den här nedan.

Ella Myrell

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011