Den Brooklyn-baserade artisten Tanner Peterson och hennes musikprojekt Tanners är här aktuell med singeln Romeo.

Favoriter Apple Music

Med en riktigt stark melodi och skönt medryckande arrangemang ger artisten en elektro-discolåt som snygg mixar det nostalgiska med det futuristiska. Det blir en läcker poseringslåt som garanterat kommer att få igång ditt personliga dansgolv.

Romeo skrevs 2018 under en period då många av artistens relationer föll samman av olika anledningar och låten blev lite av ett sätt att hantera dessa relationer utan att själv bli sårad.
Du hör låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011