Good Son är den Chicago-baserade sångaren och producenten vars artistnamn är inspirerat av det koreanska ordet ”guksung” (극성). Något som musikskaparens pappa kallade honom som liten.

KMR Studios

Med rötterna i klassisk musik och sedermera punkrock är det tämligen förvånande att hans egna musik hamnade i den elektroniska popens värld. Men sanningen är att han i hemlighet alltid älskat pop. Nya singeln Teenage är en träffande musikresa med stark melodi och vackert budskap. Mina tankar förs till artisten Jon Bellion som likt good son är en mästare på atmosfäriska vokaler och reflekterande texter.

”Jag blev tonåring till The Niteshift, vars låtar med Margø och Morganne har funnits på Spotifys redaktionella spellistor och spelats över en miljon gånger. De delade en idé som omedelbart förflyttade mig till när jag först blev kär och skulle åka på långa, planlösa bilturer. Jag är äldre nu och gift, men det fick mig att tänka: hur håller man fast vid den känslan när man har varit med samma person efter 10+ år?”

good son
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.