Good Son är den Chicago-baserade sångaren och producenten vars artistnamn är inspirerat av det koreanska ordet ”guksung” (극성). Något som musikskaparens pappa kallade honom som liten.

DOLBY ATMOS

Med rötterna i klassisk musik och sedermera punkrock är det tämligen förvånande att hans egna musik hamnade i den elektroniska popens värld. Men sanningen är att han i hemlighet alltid älskat pop. Nya singeln Teenage är en träffande musikresa med stark melodi och vackert budskap. Mina tankar förs till artisten Jon Bellion som likt good son är en mästare på atmosfäriska vokaler och reflekterande texter.

”Jag blev tonåring till The Niteshift, vars låtar med Margø och Morganne har funnits på Spotifys redaktionella spellistor och spelats över en miljon gånger. De delade en idé som omedelbart förflyttade mig till när jag först blev kär och skulle åka på långa, planlösa bilturer. Jag är äldre nu och gift, men det fick mig att tänka: hur håller man fast vid den känslan när man har varit med samma person efter 10+ år?”

good son
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011