Good Son är den Chicago-baserade sångaren och producenten vars artistnamn är inspirerat av det koreanska ordet ”guksung” (극성). Något som musikskaparens pappa kallade honom som liten.

Popmuzik Podcast

Med rötterna i klassisk musik och sedermera punkrock är det tämligen förvånande att hans egna musik hamnade i den elektroniska popens värld. Men sanningen är att han i hemlighet alltid älskat pop. Nya singeln Teenage är en träffande musikresa med stark melodi och vackert budskap. Mina tankar förs till artisten Jon Bellion som likt good son är en mästare på atmosfäriska vokaler och reflekterande texter.

”Jag blev tonåring till The Niteshift, vars låtar med Margø och Morganne har funnits på Spotifys redaktionella spellistor och spelats över en miljon gånger. De delade en idé som omedelbart förflyttade mig till när jag först blev kär och skulle åka på långa, planlösa bilturer. Jag är äldre nu och gift, men det fick mig att tänka: hur håller man fast vid den känslan när man har varit med samma person efter 10+ år?”

good son
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.