Omedelbart greppar den luftiga elgitarren på PENNY X nya single Stupid tag i mig. Sångarens snygga stämma guidar oss igenom en singel som talar om att inse hur illa ett förhållande faktiskt var för en. Men att det samtidigt skulle vara lättare att gå tillbaka till ovissheten för att bespara sig känslan av att känna sig utelämnad. I kölvattnet av ett brustet förhållande menar artisten nämligen att det kan vara svårare att behöva ta itu med konsekvenserna än att faktiskt aktivt vara kvar i relationen. En ambivalens många troligtvis kan känna igen sig i.

Apple Music

Ljudbilden är läckert melankolisk och hämtar inspiration från pop, punk och trap. Den sammanlänkande faktorn är gitarrslingan som är ständigt närvarande men växlar i intensitet genom lyssningen. Det organiska inslagen kontrasteras snyggt mot elektroniska trummor och syntar. Helheten blir bitterljuv och optimal för den mörkare och kallare delan av året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.