Omedelbart greppar den luftiga elgitarren på PENNY X nya single Stupid tag i mig. Sångarens snygga stämma guidar oss igenom en singel som talar om att inse hur illa ett förhållande faktiskt var för en. Men att det samtidigt skulle vara lättare att gå tillbaka till ovissheten för att bespara sig känslan av att känna sig utelämnad. I kölvattnet av ett brustet förhållande menar artisten nämligen att det kan vara svårare att behöva ta itu med konsekvenserna än att faktiskt aktivt vara kvar i relationen. En ambivalens många troligtvis kan känna igen sig i.

Svensk Pop

Ljudbilden är läckert melankolisk och hämtar inspiration från pop, punk och trap. Den sammanlänkande faktorn är gitarrslingan som är ständigt närvarande men växlar i intensitet genom lyssningen. Det organiska inslagen kontrasteras snyggt mot elektroniska trummor och syntar. Helheten blir bitterljuv och optimal för den mörkare och kallare delan av året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.