Lekfull och medryckande pop är just vad Nykki bjuder oss på när artisten här släpper singeln Playing it cool. Det är liksom lättsam sommarpop i bästa Carly Rae Jepsen-stil som jag gärna får mer av känner jag.

Nordiska Favoriter

”Det här är min första 100 % positiva, mycket kärleksfulla dovey-låt och jag är här för det!.
Jag skrev det här för min pojkvän, bara för att uttrycka mina känslor, göra lite narr av mig själv, samtidigt som jag var väldigt ärlig och sårbar.
Vi skrev det här med John Foyle och St£fan över zoom. Jag kände mig redo att äntligen skriva och släppa en kärlekslåt som inte handlade om hjärtesorg. Jag ville att det här skulle vara låten du hör efter den sista scenen i en romantisk film, ljudet är definitivt poppigare och sötare än något jag har släppt tidigare, men är samtidigt fortfarande väldigt jag och baserat på mitt förhållande”.

Så låt de funkiga gitarrerna och härligt upplyftande känslan av låten göra dig lika lycklig och bubblande som Nykki känner sig i låten. Det är ju ändå denna typ av lekfull pop vi alla lever för.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.