Lekfull och medryckande pop är just vad Nykki bjuder oss på när artisten här släpper singeln Playing it cool. Det är liksom lättsam sommarpop i bästa Carly Rae Jepsen-stil som jag gärna får mer av känner jag.

Favoriter Apple Music

”Det här är min första 100 % positiva, mycket kärleksfulla dovey-låt och jag är här för det!.
Jag skrev det här för min pojkvän, bara för att uttrycka mina känslor, göra lite narr av mig själv, samtidigt som jag var väldigt ärlig och sårbar.
Vi skrev det här med John Foyle och St£fan över zoom. Jag kände mig redo att äntligen skriva och släppa en kärlekslåt som inte handlade om hjärtesorg. Jag ville att det här skulle vara låten du hör efter den sista scenen i en romantisk film, ljudet är definitivt poppigare och sötare än något jag har släppt tidigare, men är samtidigt fortfarande väldigt jag och baserat på mitt förhållande”.

Så låt de funkiga gitarrerna och härligt upplyftande känslan av låten göra dig lika lycklig och bubblande som Nykki känner sig i låten. Det är ju ändå denna typ av lekfull pop vi alla lever för.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011