Lekfull och medryckande pop är just vad Nykki bjuder oss på när artisten här släpper singeln Playing it cool. Det är liksom lättsam sommarpop i bästa Carly Rae Jepsen-stil som jag gärna får mer av känner jag.

Popmuzik Podcast

”Det här är min första 100 % positiva, mycket kärleksfulla dovey-låt och jag är här för det!.
Jag skrev det här för min pojkvän, bara för att uttrycka mina känslor, göra lite narr av mig själv, samtidigt som jag var väldigt ärlig och sårbar.
Vi skrev det här med John Foyle och St£fan över zoom. Jag kände mig redo att äntligen skriva och släppa en kärlekslåt som inte handlade om hjärtesorg. Jag ville att det här skulle vara låten du hör efter den sista scenen i en romantisk film, ljudet är definitivt poppigare och sötare än något jag har släppt tidigare, men är samtidigt fortfarande väldigt jag och baserat på mitt förhållande”.

Så låt de funkiga gitarrerna och härligt upplyftande känslan av låten göra dig lika lycklig och bubblande som Nykki känner sig i låten. Det är ju ändå denna typ av lekfull pop vi alla lever för.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.