Amerikanska duon Ghost Kick tolkar MGMTs låt Little dark age för att göra den till en mer Halloween-passande låt för oss. Tycker resultatet är riktigt skönt. Bra driv och energi i låten, samtidigt som den behåller indie-electro-känslan från originalet.

Popmuzik Podcast

Vad tycker du? Gillar du Ghost Kicks version av Little dark age. För referens kan du lyssna på MGMTs original från 2017 här.

Just nu är Ghost Kick inne i ett cover-flow kan man säga. De släppte en elektro-cover på Pink Floyds Another brick in the wall tidigare i höstas också.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.