Efter debutsingeln Lasso drar Johan Gustav Comba ner på tempot när han släpper andra singeln Fantomsmärtor.

Följ på Apple Music

Här får vi en avskalad låt om olycklig kärlek när artisten sjunger om att han inte kommer över och släppa taget om en viss person. En känsla och stadie de flesta varit i när kärleken inte riktigt gått som man velat.

Om singeln berättar Johan Gustav Comba:

Fantomsmärtor är en låt för alla brustna hjärtan i höstmörkret. Inspirationen till texten kommer från några kompisar som bröt upp efter ett långt förhållande och hade svårt att komma vidare. Den känslan tror jag de flesta upplevt på ett eller annat vis. Jag ville göra en lugn ballad med endast elgitarr och sång, men efter en tid i studion tillsammans med Karl Johan Råsmark som mixat låten, bestämde vi oss för att lägga stråkar vilket satte pricken över i:et. Fantomsmärtor börjar naket och sparsmakat med Velvet Undergrund-gitarrer och avslutas med pampiga stråkar som tar en tillbaka till gamla Disneyfilmer.”

Med singeln tar vi oss ett steg närmare debutalbumet Hötorgskonst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011