Efter debutsingeln Lasso drar Johan Gustav Comba ner på tempot när han släpper andra singeln Fantomsmärtor.

Favoriter Apple Music

Här får vi en avskalad låt om olycklig kärlek när artisten sjunger om att han inte kommer över och släppa taget om en viss person. En känsla och stadie de flesta varit i när kärleken inte riktigt gått som man velat.

Om singeln berättar Johan Gustav Comba:

Fantomsmärtor är en låt för alla brustna hjärtan i höstmörkret. Inspirationen till texten kommer från några kompisar som bröt upp efter ett långt förhållande och hade svårt att komma vidare. Den känslan tror jag de flesta upplevt på ett eller annat vis. Jag ville göra en lugn ballad med endast elgitarr och sång, men efter en tid i studion tillsammans med Karl Johan Råsmark som mixat låten, bestämde vi oss för att lägga stråkar vilket satte pricken över i:et. Fantomsmärtor börjar naket och sparsmakat med Velvet Undergrund-gitarrer och avslutas med pampiga stråkar som tar en tillbaka till gamla Disneyfilmer.”

Med singeln tar vi oss ett steg närmare debutalbumet Hötorgskonst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.