Initial Talk och Roxi Drive tar oss tillbaka till det glittrande och pastellfärgade 80-talet med singeln Dream lover. Härligt tidstypisk poplåt som ger oss en må-bra-känsla som garanterat kommer älskas av fans av Kylie Minogue, Steps och Erasure. Att de även lagt in ett parti med saxofon och tonartshöjning är ju lite som pricken över i:t så att säga. Detta är ditt givna lyckopiller för dagen!

Nordiska Favoriter

Initial Talk är en producent från Japan som bland annat gjort remixer på låtar av akter som Erasure, Sam Sparro, Steps, Kylie Minogue, Dua Lipa och Perfume Genius. Roxi Drive är sångerskan från London som både släppt en hel del egna låtar samt varit med på en helt del samarbeten. När de båda samarbetar här blir det som sagt ett magiskt resultat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011