Initial Talk och Roxi Drive tar oss tillbaka till det glittrande och pastellfärgade 80-talet med singeln Dream lover. Härligt tidstypisk poplåt som ger oss en må-bra-känsla som garanterat kommer älskas av fans av Kylie Minogue, Steps och Erasure. Att de även lagt in ett parti med saxofon och tonartshöjning är ju lite som pricken över i:t så att säga. Detta är ditt givna lyckopiller för dagen!

Popmuzik in Dolby Atmos

Initial Talk är en producent från Japan som bland annat gjort remixer på låtar av akter som Erasure, Sam Sparro, Steps, Kylie Minogue, Dua Lipa och Perfume Genius. Roxi Drive är sångerskan från London som både släppt en hel del egna låtar samt varit med på en helt del samarbeten. När de båda samarbetar här blir det som sagt ett magiskt resultat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.