Initial Talk och Roxi Drive tar oss tillbaka till det glittrande och pastellfärgade 80-talet med singeln Dream lover. Härligt tidstypisk poplåt som ger oss en må-bra-känsla som garanterat kommer älskas av fans av Kylie Minogue, Steps och Erasure. Att de även lagt in ett parti med saxofon och tonartshöjning är ju lite som pricken över i:t så att säga. Detta är ditt givna lyckopiller för dagen!

Följ på Apple Music

Initial Talk är en producent från Japan som bland annat gjort remixer på låtar av akter som Erasure, Sam Sparro, Steps, Kylie Minogue, Dua Lipa och Perfume Genius. Roxi Drive är sångerskan från London som både släppt en hel del egna låtar samt varit med på en helt del samarbeten. När de båda samarbetar här blir det som sagt ett magiskt resultat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.